Torsdag

Idag va vi på Väla en runda och köpte sandaler till Neo sen skulle vi till Rusta för jag skulle köpa kakelklistemärke som jag såklart totalt glömde bort så får åka dit imorgon istället. Sen stack Pojo till jobb och Tessan kom hit med sin lilla Kevin så Neo fick leka lite med sin kompis. Fast han låg mest och tittade på honom blev nog avundsjuk för Kevin kan åla sig fram och Neo sprattlade med både armar och ben men kom ingenstans. Fast han är ju 4 månader äldre så det kommer det också.
Imorgon ska Neo få träffa sin alldeles nya och färska kompis Leon som inte alls är gammal tror han snart är 2 månader, det är Renées lille pojke. Vi ska gå på Väla imorgon bitti.. kul kul. Blir mycket kompis häng här :)
Nu ska jag också gå och lägga mig. Godnatt!

Onsdag

Idag har det inte hänt så mycket har mest plockat undan här hemma. Pojo fyller pensionär på tisdag så hans familj kommer hit och jag ska göra smörgåstårtor och jordgubbstårtor. Vilket jobb jag har framför mig.. herregud! Men jag är ju en riktig planerare så jag vet exakt vad som ska inhandlas och förberedas (man är ju sekreterare hehe). Jag har gjort smörgåstårta en gång innan så detta lär ju bära eller brista, nä men det kommer säkert gå super bra man kan om man vill.

Just nu ligger jag i koma och mina ögon ser ut som Quasimodos. Jag har inte fått mycket till sömn så nu inväntar jag Pojo som kommer från jobb om kanske en timme så det är inte lönt att somna nu för då vaknar jag bara när han kommer hem.

Neo har förresten blivit riktigt vild och busig, om man nu kan vara det när man är 4 månader. Jag kan inte lämna han själv i sin säng mer än ca 3 minuter för då har han stoppat in foten mellan stängerna på spjälsängen och sitter fast, rivit upp spjälsängskyddet eller ligger med alla leksaker/filtar/lakan på huvudet och sprattlar. Ja.. man får ju verkligen ha alla ögon man har på den lille killen. Min mamma kanske vill flytta in här när Neo börjar gå?


Dagen i bilder

På väg till Löddeköping.. sitter och snackar lite skit



Detta blev Neos shopping, lite större kläder han kan ha sen



Provar sin solkeps.. tycker inte alls om den!



Äter upp den istället



Får väl va med på en ordentlig bild :)



Sen hittade jag Bobisen i sängen. Upptagen med att äta upp min nya tröja



Glad som bara den, härligt med nytt material <3


HJÄLP! VAD ÄR DETTA??

Detta skulle vara min fina nya skohylla. Ja ni ser ju... vad är detta för något! Hatthylla? Handukshängare? Staket? Hopphinder? Herre min skapare.....




Söndag

Har inte hunnit skriva här något har haft full rulle. Igår gick jag och Neo ner i stan med Anna det var så fint väder. Vi satt på Petters och fika i solen sen fick Neo en lille skutt body och jag en fin tröja :) Sen följde Anna panna med oss hem och snackade skit.

Idag stack jag, pojo och neo till Löddeköping. Det var säkert ett år sedan vi va där (första gången för lill neo) jag hittade hur mycket som helst. Neo fick en massa kläder och jag köpte en skohylla, kanske kommer bild sen :) och så hann vi med en god frukost på ett fik.



Tvätt

Har tvättat sen kl 7 idag och försöker fortfarande piggna till. Kommer ner till tvätten och ser att någon har låst båda torkrummen... åhhh vem gör så??? nu vet jag inte var jag ska hänga allt får ju knappast plats här hemma. Annars så vet jag inte vad som händer idag. Känner mig trött, utmattad, sliten och lite bortkommen. Jag behöver nog komma ut på landet sätta mig mitt i en skog på en stubbe med benen i kors och tänka igenom saker och ting.

Tänkvärt!!


Dagens Neo..

Äter morotspure till lunch..











Eftermiddagslek..






Någon som har ett gammalt täcke jag kan dra över mig?

Mår inte alls bra idag hatar såna här dagar man önskade man vaknade upp på ett strålande humör och allt var toppen. Men så är det ju tyvärr inte :(

Det enda jag önskade mig var att en människa står upp för mig, försvarar mig och inte låter någon annan trycka ner mig och ser på. Men en sak jag har lärt mig här i livet är att man har bara sig själv. Man får stå upp för sig själv för det är ingen annan som gör det. Hamnar man i skiten är det ingen som drar upp den. Hamnar man i bråk finns det ingen som står framför och skyddar, de står bakom en och tittar på. Hamnar man i en konflikt finns det ingen som lägger sig i och försvarar en.

Idag är jag rent ut sagt bara ledsen och besviken. Jag är ledsen för att jag inte har en sån person.
Jag är mest ledsen över att jag trodde jag hade en person som stod upp för mig i vått och torrt, att den människan inte tillät att någon behandlade mig som skit. Jag skäms, jag skäms för att jag trodde detta.. jag borde ha vetat bättre!

Jag är glad att jag har min Neo som alltid kommer i första hand och betyder allt för mig och jag vill inte att han ska lära sig att det är okej att någon går och kallar hans mamma för en massa nedlåtande ord. För det är INTE okej! Jag skiter i om människor inte gillar mig för man kan inte gilla alla men man behandlar endån människor med respekt!

För att få respekt måste man förtjäna respekt!!!!!


Sömntutor

Min man och son ligger och sover (båda med munnarna öppna).. kl är 08.45 och dom sover! Herregud asså.. förstår inte hur man kan sova bort hela dagen bara sådär. Jag har hunnit dricka 5 koppar kaffe, måla naglarna (som jag inte hann igår) 3 gånger, tittat på tv och datan, städat undan, läst Vi föräldrar, gjort korsord, sorterat bilderna på datan.
Allt detta kan ni också hinna med om ni vaknar 05.45, bara så ni vet!

Kavaj

Detta är min nya kavaj/jacka eller jag har haft den i ca 2 veckor men den är ny för mig. Har inte änvänt den än får vänta lite tills det blir varmare. Bilderna gör den inte rättvis för den är mycket finare i verkligheten. Den är vändbar så det är jätte praktiskt ena sidan grå och andra sidan spets.
Den kostade 1495:- men var nedsatt till 499:-, fynd!






bvc och promenad

Imorse va vi ju på BVC och Neo var 63 cm lång och vägde 7480 g det är inte klokt vad han har gått upp i vikt. Men barnmorskan sa att det va helt perfekt och att han följer kurvan jättebra. Så det va skönt att höra. Sen prata vi om mat och hon tyckte att vi skulle ge honom gröt på kvällarna så det har han fått idag och han älskade det, såklart :)

Sen gick vi på stan med Anna och Diana i hela 4 timmar. Jätteskönt att va ute och gå lite. Köpte ett nagellack som jag tänkte prova ikväll. Sen fika vi på Waynes jag åt en macka och kladdkaka och Neo åt majspure :)
Pojo slutar kl åtta så han kommer om en timme skulle jag tro.. skönt.

Neo i skoaffären


Tisdag

I natt sov Neo i TIO TIMMAR i sträck. Detta är helt otroligt. Nu somnade jag själv inte kl 9 på kvällen som han gjorde men jag fick mig endån ca 7 timmars sömn. Jag kommer inte ihåg när jag sov så länge, den senaste tiden har jag varit fruktansvärt trött så har knappt orkat med någonting. Snart ska vi till BVC så jag sitter och dricker lite kaffe. Pojo och Neo kollar på The Voice som vi gör varje morgon. Ska fråga om Anna har lust att följa med mig ner i stan idag nu när jag är så utvilad vill jag bara gå ut.


4 månader

Neo är ju 4 månader idag, lille gubben. Tiden rinner iväg det är inte klokt. Han har blivit så stor. Han skrattar när han ser en, tycker om när man busar med honom, älskar att sitta upp så han kan titta överallt, tycker om att leka med leksaker och trycka in allting i munnen, ligga på skötbordet tycker han också är jättekul. När jag och Pojo är själv med honom så är han vild, busig och jätteglad (för det mesta).

Imorgon ska vi till BVC ska bli så kul att se hur lång han blivit och hur mycket han väger och så ska vi prata mat. Va så längesen vi va där nu så han har säkert gått upp mycket i vikt sist vägde han ca 6300 g och han känns mycket tyngre nu tror nog det är närma 7000 g, men vi får se.

Familia

Idag har vi varit på familia en liten runda, köpte ingenting sen var vi och handla lite på Maxi. Jag har inte alls varit eller är på humör idag har nog vaknat på fel sida idag men såna dagar får man väl ha.
Nu ska jag hjälpa pojo med tacosen blir lite sen middag idag.


Måndag morgon



Denna låten är så bra!

Bröllopsdag

ja idag är det vår 1-åriga bröllopsdag. Ett helt år sedan vi gifte oss och hade precis fått veta att jag var gravid. 090418 är (förutom dagen jag fick veta att jag var gravid och dagen då Neo föddes) en dag jag alltid kommer minnas som en av de bästa dagarna i mitt liv. Imorse åkte Pojo iväg och handlade baguette, revben mm så det blev en god frukost/lunch tyvärr så har han stuckit till jobbet nu och kommer inte hem förrän sent idag. Fick en fin byrå som jag ville ha och en chokladask med hjärtan :) Världens bästa man och pappa älskar dig <3

Så här såg det ut för ett år sen



Detta är byrån jag fick





och chokladhjärtan



måste ju ha med en bild på lille Neo som tittar på tv



Lördag

Idag har Lilian, Katarina och Johan varit på besök. De tog med sig en massa kina mat så gott. Neo var helt knäpptyst, som vanligt när man har besök :)
Annars så har jag bara lekt med Bobisen hela dagen han har varit på ett strålande humör och somnade för en timme sedan. Nu tänkte jag röja undan lite och Pojo jobbar stängning så det blir lite tv tittande tror jag.



Slappar i soffan



Åhh vad jobbig hon är ska ta foto heeela tiden!!!



Får väl va med lite då!



Coolast i stan :)



Äter lite på mammas tumme istället

Här var det klippt

När Pojo jobbar och Neo sover sitter jag helt själv och funderar på vad jag ska göra. Mycket konstigt kan jag tycka för när de är lite små kaosigt här hemma så vill man bara sätta sig ner och koppla av lite.
Jag undrar då om min hjärna har vant sig vid detta kaoset och inte riktigt pallar med trycket vid lugnet?

Detta känns ju oxå så sjukt att skriva men när Neo sover så saknar jag honom jättemycket, vill nästan att han ska vakna och för och gosa med honom haha. Åh jag har blivit en sån tönt mamma som min mamma brukar kalla det, är bara igelkotts frisyren som fattas.

På tal om frisyrer så har Pojo kapat av halva mitt hår.. och nu undrar ni nu kanske hur jag kunde låta detta ske! Svaret är att jag var så fruktansvärt förkyld att allt snor hade gått upp i mina hjärnceller och jag kunde inte tänka klart så rätt som det var ser jag saxen flyttas till hans händer och KLIPP! Men det är bara att gilla läget som barnmorskan säger.


Fredag

Idag åkte vi snabbt till Ikea för att kolla på en stol till Neo men vi var tveksamma så det blev inget köp. Sen hittade vi en jättefin sängstomme som vi kanske ska köpa imorgon, får inte plats i bilen bara. Sen åt vi på nått gatukök ute i solen. Pojo har stuckit till jobbet nu och Neo leker i sitt babygym jag tänkte städa undan lite men jag känner mig så trött så jag drar ut på det hela tiden. Varför ska man vara så trött?

På väg till Ikea i den nya jackan :)






Väla & mat

Idag åkte vi till Väla en sväng gick endast in på Lindex och HM sen orkade jag inte mer. Jag köpte två par jeans, Pojo köpte två par byxor och en keps och Neo fick en Baseball jacka, byxor och en söt liten keps. Hittade hur mycket som helst på rean. Sedan stack vi och storhandlade på Maxi och efter det Mcdonalds.
Skulle egentligen köpt en stol till Neo som han kan sitta och äta i men vi är så förkylda fortfarande så vi borde stanna hemma egentligen. Får se imorgon istället.

Sen åt Neo majspure för första gången och han älskade det. Han skulle trycka in hela skeden i munnen ville bara ha mer och mer :) Men det är ju inte så konstigt när han aldrig har fått något annat än bröstmjölk, vem vill dricka sånt egentligen?

Nu har vi precis ätit kvällsmat och jag är så fruktansvärt trött just nu så jag tänkte gå och lägga mig!

Bild från 9/4


Torsdag

Vi köpte bil igår och den är så fin. Silvrig Audi och lite mindre än den vi hade innan passar oss perfekt. Motorlampan hade tänts i den andra så det var lika bra. Men jag är supernöjd, nu ska jag vänta lite tills jag har slutat amma så ska jag och Pojo gå på kurs så han kan lära mig köra. Det ska bli så kul.

Idag ska vi storhandla sen vill jag gärna till Väla får se hur det blir är mega förkyld. Nyser konstant kan det inte bara gå över nu.

Här kommer lite bilder från igår



Sitter och väntar på den nya bilen



Neo är glad



Hej hej från en superglad kille!



Kan inte sluta vinka :)



Pojo gillade denna bilen.. Jag säger NEJ!



Måste vila lite!

Här kommer min Rad som är 84%procent säker engligt statestiken


Onsdag

Usch det känns mycket värre idag det är så typiskt när man har saker inplanerade. Vi ska till en bilfirma och kolla på en ny bil idag, behöver byta in den så vi får en manuell istället så att jag kan börja övningsköra. Behöver verkligen körkortet nu. Sen ikväll ska vi på middag hos pojos bror. Ska mata Neo nu sen in och duscha kanske mår lite bättre då.


Bild från 4/3, första gången Neo kunde dra i sin leksak


Önskelista, drömma kan man ju!

Untitled
På polyvore.com kan man göra sina egna kollage

På väg till Neos Farmor!!!!

idag så fick jag mina skor på posten skit glad blev jag haha nu kan man slänga dom andra skit skorna .
Sen har jag haft en jätte jobbig dag allt från frukostlagning till kvällslagning till nattning o mitt i allt de så var vi hos neos farmor så vill träffa neo så ja de var min familjs dag.
Men nu ska jag studera topptipset till imon kommer med en vinnande rad om ett tag.





Förkyld

Idag promenerade vi upp till kiosken sen orkade jag inte mer är så förkyld bara rinner hela tiden sen känns det som om någon har dragit ett sandpapper genom halsen. Har mest tagit det lugnt idag. Pojo lagade precis kycklingwok som blev jättegod och nu håller han på att natta Neo som har varit uppe alldeles för länge idag. Nu tänkte jag ta mig en dusch sen blir det sängen för mig med. Godnatt!






Tisdag

Idag överaskade Pojo mig med frukost på sängen. Det var verkligen en överaskning :) Han har nog smittat mig med förkylning och halsont hoppas inte Neo får någonting bara.

Neo kan föresten nästan sitta själv. Han klara av flera sekunder utan något stöd alls, så duktig! Om 6 dagar fyller han 4 månader redan. 

Nu ska vi kolla på Alvin och gänget och vila lite. Hoppas baskiluskerna försvinner snart!

Hästen sjunger

Denna video måste ni se haha det är det bästa och roligaste jag sett på länge!



malmö och mat

Idag stack vi till Malmö i brist på sysselsättning. Fick huvudvärk på vägen för Pojos kompis var med, vilken pratkvarn..puh!
Nu har jag gjort lasange för första gången i mitt liv. Står i ugnen nu och är klar om exakt 17 minuter så hungrig, vi har bara ätit frukost idag så hoppas den är ätbar.

Ikväll blir det en massa tv program som Håkans bar, Hollywood fruar och Roast på Berns.

Godmorgon

Morgonen hos oss började 06.00 vi va alla uppe med tuppen. Så vi har hunnit kolla på The Voice, ätit frukost, lekt med Neo och kollat runder på datan. Ska snart in och duscha hann aldrig göra det igår :) Rätt så trött idag för Neo har vaknat var 3:e timme och varit hungrig.

Vet inte vad vi ska hitta på idag. Pojo är fortfarande sjuk, stackaren. Jag måste iallafall gå och köpa kaffe så jag inte sitter utan koffein i morgon bitti.


Veckans tips!



Taco kryddmix 1 kr st på Maxi nästa vecka. Spring och köp!

kollar på fotboll

ja då har man losat igen på topptipset som vanligt
ska gå lägga mig snart pallar inte vara vaken när man har förlorat
känns så jävla deppigt!!!!!!!!!!!!!!!!


Här ser ni mina fötter som flög i luften när de andra laget gjorde mållllllllllllllllll


Trött!

Hela dagen har gått åt till att fixa här hemma. Har ont i hela kroppen nu så har slagit på Gossip girl på tv men Pojo ändrar hela tiden till nån match.

Jag och Pojo har haft en diskution precis om att varje gång jag sätter mig vid datan så börjar han prata med mig om alla möjliga saker och ting. När jag inte sitter här då säger han fasiken inte ett knyst! Fattar inte varför han just ska prata när jag sitter och läser och är helt inne i något.

Så här såg Bobisen ut i morse





Neo tycker inte om att ha mycket kläder på sig (han nästan sliter av sig dem) så han fick på sig en T-shirt och boxerkallingar på eftermiddagen









Söndag

Idag har jag storstädat hela dagen, bara damsugningen kvar. Neo har sovit nu i ca en timme, helt otroligt va man hinner med mycket! Han brukar aldrig sova såhär länge på dagarna. Pojos föräldrar kommer snart förbi med mat så skönt att man slipper laga till något idag!

Hängde upp dem nya gardinerna i vardagsrummet. Självklart alldeles förkorta men nu får de hänga där dom hänger för jag orkar inte ta ner dem igen. Sen tog jag en annan panel gardin som jag har som duk istället, himlans fiffigt. Krukorna har jag också piffat upp med band och pärlor. Fick köksgardiner av mamma när vi va där och dem passade som handen i handsken.




Lördags kväll hos oss

Detta är vår lördagskväll. Jag sympati dricker te, Pojo är ju dödsförkyld, saft och cookies. Jag hade tänkt mig nån film på tv men det går tydligen någon match på tv nu, tyvärr.




Mitt i allt så vaknar Neo och kan inte somna om, så här ligger han i soffan nu med oss istället..


Lördag

Huset va ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Förfallet kan man kalla det så det blir inget mer med det. Efter det stack vi hem till Neos farmor och farfar, har suttit där hela dagen. Hann handla lite på hemvägen också. Nu är det förberedning för lille Neos nattsömn.



husesyn

Idag ska vi titta på ett hus i Billesholm. Så om det uppfyller mina krav kan jag KANSKE tänka mig att flytta ut på landet. Först ska jag dricka ett antal koppar kaffe så man blir människa igen.

Bobisen har nog fått sig en god nattssömn för han är ligger helt tyst och kollar på tv. Mammas lilla Bobis :)



Natti natti

Nu när Bobisen äntligen somnat är det friläge i sängen för oss båda. Helt slut som artist! Pojo är helt bölig för sin lilla "förkylning" som han kallar det så snart hör man väl ett grovt snark från honom. Ska kolla om det finns nåttsevärt på tv.. probebly not!

sötaste ungen :)


Då var hästrna slut!!!!!

O som vanilgt så gick det åt helvete men de kommer säker en vinst inom snarast hoppas jag lr inte.
Så nu ska jag lägga mig o kurrera känner mig lite förkyld så typiskt ,,,O SÅ HAR VÅR LILLE GUBBE SOMNAT SKÖNT HAHA.

Kvällsmål

Pojo skulle handla innan och jag bad han köpa EN sak.. godis. Självklart kommer han inte hem med något godis utan morotsjuice. Hur tänker man då kan man fråga? Så min lyxiga fredagsmat fick bestå utav morotsjuice och ägg.


spelat klart nu!!!!

Så nu har man spelat klart jävla skit har man losat igen !!!!!
Nej nu ska jag kolla på v65 asså hästar då ska kolla om man har plockat hem stor kovan man vet aldrig.
Hör av mig efter hästarna igen så får ni mer info hur de har gått.





så här har ni spelet som pajade hela min kväll


Fredag kväll

Idag har det inte blivit mycket till sömn. Neo har sovit ca 3 timmar i natt och inget nu på dagen. Man känner sig som en avdankad knubbsäl.

Var meningen att vi skulle ha myskväll men hur fasiken ska man kunna ha det när man inte har nått godis hemma utan bara en sleten skumkanin?

Pojo spelar playstation och Neo är helt röd om ögonen så trött han är, stackars Bobisen :( Vi är nog inbillningssjuka hela högen!


helluuu

Nu har vi också startat en blogg :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0