Festival

Vi var nere en runda på festivalen med pojos bror och compani. Det var jätte jobbigt att gå med barnvagn bland allt folk det gör jag nog inte om igen. Så vi gick hem rätt fort igen för Neo började gnälla i vagnen också. Så nu har han äntligen somnat efter mycket om och men och pojo är i kiosken och snackar med Mohammed haha han ringde precis.. -Jag är kvar här så du vet kommer alldeles snart. Bra då vet jag det! 
Så nu sitter jag här och dricker ett glas rödvin i min ensamhet det händer ju inte varje dag precis kan jag meddela.. nää det har aldrig hänt faktiskt! Så nu ska jag njuta av min egentid sen ska jag också slänga mig i sängen.. Godnatt!

lördag

Myskvällen igår började med att Neo vaknade och gallskrek.. ammade.. skrek.. och jag ger upp.. satte han i soffan med oss och innan klockan slog nio sov både Neo och Pojo. Brukar bli så :) 
Sen vaknade Neo typ 100 ggr under natten och skrek vet inte varför han brukar vakna max 1 gång så man känner ju verkligen att man lever.

Håller på att städa som vanligt hela toaletten är full med smutstvätt lite jobbigt har ingen tvätttid får snart åka till min kära mamma och tvätta där så mycket enklare.
Ikväll ska vi till festivalen och kolla vad som finns där hoppas det inte regnar och blåser som igår för då blir det inget. Jag måste hinna ner till marknaden innan dom slår igen har hört att dem har fina ringar där nere.




Fredagsmys

Blev ingen runda till festivalen det blåser och regnar som tusan och Neo har somnat så det blir filmkväll för två trötta föräldrar istället. Får se om vi drar ner en runda imorgon istället. Nu ska vi äta chokladbollar, ahlgrens bilar och gott och blandat sen somnar väl vi. Ska bara övertala Pojo för han säger att han ska gå och lägga sig nu!? hallååå jag är astrött men inte går jag och lägger mig kl 7 på kvällen nån måtta får det vara!
Och ja.. det blev inget köp av soffan vi får tänka lite över helgen.

Soffa

Igår var vi och kolla på möbler eller rättare sagt soffor. Vi vill ha en ny helst en jumbo divan stor härlig soffa. Sen ska den vara mjuk och skön att sitta i men helst inte se ut som en mjuk soffa hehe utan mer stilren. Jag vill ha en grå färg och jag tror pojo vill ha en svart.. mer praktiskt med svart när man har barn men jag tycker svarta möbler i allmänhet ser så mörkt och dystert ut. Jag vill ha ett ljust hem det är så himla mörkt endån större delen av året. Så idag tar vi Möbelcompaniet i Åstorp sen har vi nog vatt på alla. Om vi inte hittar någon där så blir det nog en på Em möbler för det är den enda vi båda har verkligen tyckt om.

ungefär såhär ser den ut

sen vill vi ha ett nytt soffbord och där är ett stort problem för jag vill ha ett vitt men tv-bänken är i ek. Jag har ingen aning om hur vi ska lösa detta för det finns verkligen inget bord o ek som är fint.

Någon av dessa hade jag velat ha

 
 

från em.com, bali.se, ilva.se

Godmorgon!

Jag fick sovmorgon till halv nio idag så just nu är det pojos tur att sova så han inte blir gnällig hehe. Neo är på ett strålande humör och har tittat på när jag har lackat mina två burkar som jag håller på att göra om.



Snart får jag väcka den stora gnällisen för idag ska vi på loppis.. jag letar efter några saker som jag ska måla så nu håller jag tummarna igen. Sen vill jag åka och titta på möbler ska bara övertala gubben först.. brukar dock inte gå så bra när det gäller att åka runt till möbelaffärer men försöka kan man ju.

Idag är det sista pencilin dagen för Neo, tur jag har en blogg här där jag kan skriva allt så jag kommer ihåg, skönt man slipper truga i honom det mer. Han stänger igen munnen och blundar och spratlar med armar och ben så det är inte så enkelt att få i honom rätt dos.

Tänder

Fick en bild på Neo där man ser hans två små tänder som är syl vassa. Det är inte det enklaste att få en bild på dom kan jag meddela.


Kan stå!

Såhär ser lillemannen ut när han står och skriker i sängen





Vi var inte beredda på att han skulle stå upp redan så det var bara till att skruva isär sängen och sänka ner den ett steg ytterligare. Så här såg Bobisen ut i morse








<3


Måndag

Igår var vi först lite på Familia eller jag gick runder där och tittade lite sedan åkte vi hem till pojos bror och hälsade på i deras nya lägenhet, hängde upp gardiner mm. Sedan gick vi hem till hans andra bror och åt grillmat.. gott gott! Riktigt familjedag :)
När vi kom hem kollade vi på Varannan vecka men somnade mitt i filmen men den verkar vara rolig så vi får kolla på den ikväll igen.
Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Neo ligger och sover sin middags lur redan och pojo jobbar så jag får väl ta och städa lite eller något sådant trevligt.


Min dag

japps idag är det min namnsdag inget jag brukar lägga på minnet men råkade se det i hd. Har försökt säga det till Neo.. Jag-Det är mammas namnsdag idag!!!!!!... Neo-Äääääähhhhhheeee...dadadadada...... haha!

Ikväll ska vi hem till pojos bror och fru på deras 10-åriga bröllops dag, herregud 10-ÅR! Fan inte klokt hehe. Vet dock inte vad vi ska köpa till dem. Vad köper man? Känner ingen som firat 10-år lixsom.. jag är typ den enda jag känner som är gift och är inte i närheten av dem åren.

Igår blev jag och pojo jättechockade när vi stod brevid Neos säng och pratade med honom så helt plötsligt tar han tag överst på spjälsängen med händerna och bara reser sig upp. Rätt upp och ner bara sådär.. stod han helt upp på sina små fötter. Idag har han gjort det två gånger redan kan inte fatta att snart ska han börja gå också känns så overkligt.

lördag

Nu är Neo frisk så nu kan vi återgå till det normala!


Dagens tänkvärda!

sjukhus

Neo är fortfarande sjuk vi har fått åka till akuten både i söndags och igår han har fått halsfluss och sedan tror dom att han har fått schalakansfeber tillföljd av halsflussen. Han har prickar på hela överkroppen och i ansiktet så dom visste inte om han hade fått en allergisk reaktion på den första pencilinen han fick (kåvepenin) eller om det var schalakansfeber, troligen var det schalakansfeber så nu har han fått en annan pencilin så förhoppningsvis blir han snart bättre.
Nu har han varit sjuk i 5 dagar och knappt ätit eller sovit någonting vi trodde det var tänderna som gjorde att han fick feber och att det gjorde ont men det var det ju inte det är så svårt att veta :( och igår fyllde han 7 månader redan snabbt som tusan går det.
Känner mig lite mer utvilad idag fick sova några timmar iallafall efter att ha varit vaken i 23 timmar i sträck så var jag helt utslagen och stackars Neo också han kunde inte sova bara skrek och skrek. Pojo har jobbat jättemycket så hans föräldrar har varit här två kvällar i rad och hjälpt mig med att försöka natta honom men det gick inte så bra för han är en envis ung man och såklart så har han ont också.
Idag ska vi kolla på en lägenhet vill egentligen inte åka nånstans med lilleman men sköt upp det redn i söndags för vi skulle till akuten så det blir en snabb visit sedan hem igen.

Lördagens sjukis

Ja det har inte varit en lätt dag idag men det går som alla andra dagar. Bobisen somnade redan halv sju idag igen och hoppade över sin eftermiddags vila det är så hemskt att se honom så slö hela tiden han orkar inte ens krypa och knappt skratta :( Oh jag hoppas det är bättre imorgon!

Så här så skruttis ut innan idag


Jag försöker ju spara in på pengar så nu har jag börjat köpa billiga produkter och inte lider jag ett dugg utav det snarare tvärtom detta är helt underbart :) Jättegoda popcorn från willys egna märke, dessa Cookies rekomenderar jag alla att köpa dem är supergoda från Maxi (och OJ) typ 8 kr och så geleråttor. Härlig blandning!


Nu ska jag leta upp det sista avsnittet av The Hills så har jag kollat igenom hela sista säsongen!

Fönsterputs

Nu har jag fixat klart här hemma medans Neo har sovit har tvättat fönster, diskat och steraliserat nappflaskor. Nu blir det en dusch sedan ska jag försöka få med mig lilla familjen till Willys har glömt köpa lite grejer.


Natten med en liten sjukis

Neo vaknade kl 4 och skrek och skrek vet inte hur länge han var vaken men just nu är jag helt yr i bollen av trötthet han fick iallafall en panodil sen ammade jag och tillslut somnade han sedan vakna han igen och nu vill han nog inte sova så jag dricker kaffe istället för att börja dagen. Hoppas hans feber går över snart det är så synd om honom. Nu håller jag på med hans gröt och Pojo vägrar vakna.
Ibland önskar jag att man hade sin mamma här i närheten för lite avlastning eller bara sällskap som alla andra nyblivna mammor har. Så man kunde få en timme för sig själv att andas och samla nya krafter. 

 

Dagens sjukis

Lillplutten på eftermiddagen








Rea på Familia

Har varit på Familia idag det var det enda stället jag kom på att det var svalt och inte mycket folk så det var perfekt :) hitta jättemycket på H&Ms rea ångrar lite att jag inte köpte mer nu när det var så billigt men jag försöker spara så då kan man inte köpa allt, även fast det inte kostar mycket.

När vi kom hem så var Neo brännhet tog tempen på han och han hade feber så han har fått panodil och nu så somnade han. Hoppas han sover nu några timmar iallafall så han kanske känner sig bättre han har varit så slö idag inte alls likt den lilla spralliga filuren.

Linne 30:-


Vit tunika/klänning 30:-


"Ballong" klänningen jag köpte igår 75:-


Pyjamas till Neo 40:-


T-shirt till Pojo 30:-


T-shirt 2 till Pojo 30:-



Billigt som tusan :)

Torsdag

Idag har det varit en hektiskt dag. Imorse kom pojos föräldrar hit drack kaffe och lite sånt sedan stack vi till Väla en runda sjukt mycket folk jag köpte en klänning till mig på rean som jag inte hann prova och när jag kom hem satt den som en stor ballong :( tur att den var billig som tusan. Fick mina sandaler på posten också och dom är helt underbara och sitter perfekt som tur är. Sedan åkte vi till Maxi och storhandlade efter det mötte vi upp Renée och Leon och gick en promenad och kollade lite i affärer. Sen så äntligen hemma.. herregud helt slut nu.
Nu ska vi kolla på en film eller nått om vi orkar, behöver ta igen lite sömn så jag kommer somna väldigt snart känner jag :)

Idag 14/7

Neos nya favorit leksak.. en badoljeflaska





Ammningsinlägg är också kul att leka med





Sedan ställde han sig nästan upp i sängen






13/7

Neo kan sitta så fint på sin stol :)




Hos mamma 11/7

Pojo, Neo & Melvin






Melvin badar med kläder för att han inte ska bränna sig haha


Inte en toppen dag

Jag kan inte göra annat än att klaga.. jag står fan inte ut i denna hettan! Värst av allt är att jag är instängd i denna bastu lägenhet. Jag kan inte andas, min hud kan inte andas, Neo har somnat av utmattning, jag har inte fått någon som helst sömn i natt, kan inte tänka klart... kan rabbla upp allt möjligt här. Det har INTE varit en toppen dag idag men imorgon är det en toppen dag, det vet jag, det är det som får mig att inte deppa ihop. Man måste ha saker att se fram emot när man har en "inte toppen dag" annars får man gå på lyckopiller eller ta till flaskan.. och det gör inte jag så jag planerar vad jag ska hitta på på min toppen dag istället. Jaja nog om det jag är så snurrig.



Tisdag

Det har varit alldeles för varm för att sitta vid datorn och skriva men nu är det svalt och skönt igen. Den här värmen tar kol på mig. Vårt sovrum är en bastu och ingen av oss kan sova och Neo vill vara i famnen hela tiden så man klibbar fast ordentligt :)
Kom hem från min mamma igår och jag hann tvätta upp allting så himla skönt sen fick jag och Pojo sovmorgon för mamma tog Neo kl 8 sen sov vi vidare tills kl 11.. hallåååå kl 11.00. fatta hur fruktansvärt länge det är, hur underbart som helst! Jag var som en ny människa. Sen var vi i Mellbystrand och jag köpte världens finaste skärp på rean så jag blev glad sen fick Neo bada i pool för första gången så han fick svalka sig lite i denna fruktansvärda hetta.
Nu är man tillbax till verkligheten igen och jag har städat, målat och ätit thaimat idag. Får se vad dagen bjuder på imorgon.. förhoppningsvis regn för det är inte kul med en liten bebis i denna värmen Neo tycker inte alls om att det är tropisk sommar ;)




Packning

Har hållt på och packa nu i någon timme vi ska ju till min mamma imorgon bitti för det är lite släkt från Finland som kommer till henne. Det ska bli kul och träffa dem. Men gud vad man har mycket att packa ner till en liten bebis haha man måste tänka på ALLT. Frukost, lunch, middag, kvällsmat och alla mellanmål, A-droppar, blöjor, tvättlappar, kläder, nappflaska, bebiskedar/skålar, täcke/kudde, leksaker.. ja ni förstår ju. Men nu har jag nog packat det mesta som går att packa. Sen tänkte jag tvätta hos mamma också så bilen kommer vara proppfull haha stackars Pojo för det är alltid han som får springa upp och ner med packningen :)

Nu sitter jag och väntar på att gubben ska komma hem från jobbet fast det dröjer nog 2 ½ timme till eller nått :( Kan ju inte ens lägga mig i sängen och kolla på tv. Jag kan verkligen inte förstå dem som inte har en tv i sovrummet det är en oskriven lag att man tittar på tv när man ska gå och lägga sig. Så nu får jag sitta här helt upprätt och stelt som om jag vore jättepigg och intresserad av något program.. nä fy jag måste skaffa en tv!!!!

Turdag

Sandalerna jag klickade imorse är redan slut på hemsidan och då fanns alla storlekar kvar.. de går åt som smör i solsken, ibland har jag sånn tur :). Annars så har vår tv i sovrummet gått sönder, väldigt irriterande för nu kommer vi bråka om vem som ska kolla vad. Tur att VM snart är över iallafall. Nej nu ska jag ta och dricka lite kaffe och äta nån kaka.


Hade tråkigt..

så jag klickade hem lite.


Fina sandaler till mig (som Pojo tycker är skitfula) men som jag har velat ha i ca 3 mån.

Höstskor till Pojisen

och vita jeansshorts till Bobisen


från hm.com såklart

Dinoland 8/7-2010












Torsdag

Strax ska vi bege oss till Dinoland väntar bara på att Pojo ska bli klar som vanligt. Har inte hunnit med någonting idag och Neo är fortfarande gnällig och ingenting passar honom men det är nog tänderna som spökar. Nu ska jag dricka mitt kaffe så jag blir lite piggare kollar runder på nelly.se vill beställa två par skor jag hittat där men något i min hjärna säger NEJ.. hehe jag får se.


Hemma

Nu har vi precis kommit hem det blev inget Dinoland idag för när vi kom dit skulle dem stänga om en timme så det kändes inte så lönt vi får ta det imorgon istället. Så vi har vatt hos Neos farmor och farfar och städat bilen och ätit mat.
Nu är jag hungrig igen så jag får väl äta något annat än kakorna jag äter just nu och strax ska Neo få sin välling och lägga sig och så hoppas vi att vi slipper vara vakna hela natten och trösta Bobisen som vi fick vara i natt.

H&M!!

Just nu finns det en massa billiga plagg på rea på H&M:s hemsida


Flippflopps 29.50:-


Fjärilsring 29.50:-

Skor 174.50:-

Kudde 29.50:-

Klänning/Linne 174.50:-

Örhänge 49.50:-

Tunika 49.50:-

Baddräkt 129:-

Tisdag

Neo har fått tand nr 2 idag ser så roligt ut nu med två mini små tänder längst ner :)
Skulle ju till stranden idag men det var ingen sol på förmiddagen så den tillbringade jag med att storstäda riktigt ordentligt och det behövs alltid ju och sen målade jag köksbordet ytterligare en gång till. Sedan fick Pojo hoppa in och jobba så Anna kom hit och vi gick och gungade med Neo.. så snällt av henne att alltid hjälpa till med vagn och allt annat.
Pojo kom hem lite tidigare idag men det hjälpte inte mig så mycket för nu ligger båda och sover haha jag ska också lägga mig tidigt idag för imorgon ska vi nog till Dinoland.



Dessa vill jag ha.. hade passat mig perfekt :)


Sol

Bobisen somnade inte förrän 21.15 så man känner ju verkligen att man lever. Imorgon ber jag att det är varmt och soligt ute för då ska jag och Anna till stranden.. åhh håller tummarna. Jag har inte varit där en enda gång denna sommaren så jag ser ut som en albino. Fast jag får väl skylla på att jag har en bebis att springa efter :)
Imorgon är Pojo ledig det är såå skönt nuförtiden längtar jag bara tills dom dagarna han inte jobbar, det är lättare när man är två speciellt nu när Bobisen kräver så mycket uppmärksamhet så får man ingen ledig tid alls och nu när han har somnat så är man själv så trött och vill bara gå och lägga sig.
Men jag försöker njuta av tiden så gott det går för tiden bara rinner iväg och snart kan han gå själv min lille pojke. Ingen kan ge en så mycket glädje och kärlek som ens barn och jag förstår inte vad jag levde för innan jag fick min Bobis han är det bästa som har hänt mig och jag ska hålla honom i handen tills jag dör :)


Bada

Det är så varmt ute och varmt inne man ska inte klaga men Neo är så gnällig hela tiden och sover dåligt så det blir att bada varenda dag och sitta i skuggan.








Vaaarmt

Det är så svettigt ute så det går inte ens att vara nånananstans än hemma eller i skuggan. Konstig nog är inte solen uppe. Jaja, idag har jag bara varit ute på promenad och på en lekplats så Neo kunde gunga som han tyckte var jättekul :)
Tänkte jag skulle städa sen blir det kyckling till middag.

<3


Glömsk

För en stund sen kom jag på att det var fredag idag, jag börjar bli senil kommer inte ihåg någonting längre har trott att det är torsdag hela dagen och ingen har sagt något. Så nu blev jag jättedeppig för jag har bara varit ute en liten stund idag sen har jag suttit här hela dagen och inte ens nått fredags godis har jag :( Pojo jobbar enda till kl 22.00 idag så det är ju ännu värre och Neo somnade redan lite över 19.00 så jag är helt alone. Nä nu ska jag kolla på denna filmen tänkte jag (om jag vågar.. verkar vara läskig) men hoppas den är bra.


Åhh vad jag vill ha detta från H&M!!!!

  


Dagens tänkvärda!


Hemskt

Idag hände en jätte hemsk sak. Jag och Pojo låg och sov imorse och Neo låg mellan oss helt plötsligt vaknar vi av en hemsk duns och gallskrik.. lille bobisen hade krypit vid våra fötter och trillat ner från sängen. Usch, jag har aldrig blivit så rädd i hela mitt liv och Neo bara grät och grät tror han mest blev rädd och chockad. Var så rädd att han hade skadat sig men han verkade inte ha fått ont som tur är.
Kände mig så hemsk som låg och sov och inte märkte att han kröp nerför sängen så nu kommer jag aldrig kunna sova eller vila när han ligger mellan oss. Han brukar ju alltid sova i sin egen säng men sen vaknar han tidigt på morgonen och äter och oftast somnar vi om igen en stund. Jag har så himla dåligt samvete och kan inte tänka på något annat. Tänk om han hade skadat sig? Usch nä får rysningar när jag tänker på det. Stackars min lilla söta Bobis.

Igår 1/7-2010

Neo var på ett riktigt bushumör igår han ska vara överallt och dra fram saker helst tidningar och gardiner är jättekul att dra i :)

















Sedan duschade Neo och mamma lääänge..



Efter det är det läggdags men det tyckte inte Neo







Sen måste han sjunga också..






RSS 2.0