Måndag

Jag har haft full rulle de senaste dagarna så det blir inte mycket tid över till att skriva men nu så ska jag nog vara back on track igen :)
Igår bjöd jag pojos föräldrar på mousakka som jag hållt på med i princip hela dagen men gott blev det och på kvällen var jag såklart helt slut efter min dag som kock så vi kollade på The Blinde Side som var jättebra kan faktiskt tänka mig se den igen för det var verkligen min typ av film. Jag tycker att verklighetsbaserande filmer oftast är bäst!

Det var tänkt att jag skulle gå ut med Neo och gunga idag men det är så trist väder så det struntar jag faktiskt i så nu sitter jag och väntar på att Pojo ska komma hem från jobbet med mat sedan ska han få sova för han ska åka till sitt andra jobb och jobba hela natten. Första gången han jobbar natt och första gången jag sover själv på över 2 år. Hoppas jag inte vaknar mitt i natten bara för jag hatar att sova själv, tur att jag har Neo brevid mig iallafall :)


Onsdag

Imorse var jag hos doktorn och fick en massa salvor och grejer så jag hoppas jag snart blir bättre. Men tydligen ommer detta vara resten av mitt liv så det enda jag kan göra det är och lindra det hela i perioder. Hoppas det lindrar snart!
Sedan åkte vi och handlade snabbt sedan fort vi hem och gav Neo mat och blöja och iväg till Öppna förskolan. Neo älskade det såklart :) Han tog alla leksaker från barnen och satte sig i famnen på mammorna haha. När det var sång så ville han sitta i mitten av ringen och hoppa. Alla andra barnen satt i sina mammors knän och lyssnade på sången utom Neo. Ska dit nästa onsdag igen.

Nu har lillemannen somnat så nu sa jag röja undan här sedan bänka mig framför burken!

Skam

Idag är det en grå och trist måndag. Sverigedemokraterna är med i riksdagen och det är fruktansvärt tråkigt att Sverige har blivit såhär. Vad är det för pajaser som har röstat på SD?? Jag tror seriöst det är folk som inte vet ett skit vad dem har röstat på och vad SD står för! Inte nog med att vi har skillnader mellan "rika" och "fattiga" nu har vi även blivit ett rasistist och fientligt Sverige där vi inte välkommnar folk med en annan hudfärg eller bakgrund!

Jag är ledsen för att mitt barn inte är helt svensk är han mindre värd än ett annat barn som bor i Sverige?
Ska han behöva växa upp i ett land där rasen är viktigast? Där barnen frågar vilket land han kommer ifrån innan dom vill leka med honom?
Jobbar inte en invandrare så lever denna på socialen och jobbar en invandrare så har han tagit någons jobb! SD säger att 90 % av alla muslimer ska ut ur Sverige.. jag har inga ord för detta. Vad händer om jag flyttar utomlands har jag då ingen rätt till att fira midsommar eller påsk? Ska jag ut ur landet för att jag har tagit någons jobb? jag vill inte ha det så och inte att någon annan ska känna det heller.

Folk som röstat på SD måste vara okunniga människor som inte fattar att detta handlar om viktiga frågor som vi måste ta itu med. Istället för att jobba med frågor som arbetslöshet, sjukvård, skatt, ekonomi för att få ett fungerande samhälle och få det så bra som möjligt måste man nu ha ett högerextremt parti att ta ställning till. Hitler ville inte ha judar i sitt land dom skulle ut till varje pris. Hat leder till våld! Nu har Sverige hamnat där och jag hoppas och ber att Reinfeldt håller vid sitt ord om att aldrig inleda ett sammarbete med Sverigedemokraterna.  


Tryggheten i Sverige försvann under en natt och inget gott kommer ur detta!

Kalas

Nu har jag fått i mig tre koppar kaffe så jag börjar piggna till lite men fy vad trött jag är idag. Mina utslag runt ögonen går inte bort och det kliar som tusan :(
I eftermiddag ska vi på kalas hos pojos bror som fyller 29 och det är väl det vi har planerat denna dag. Vi behöver nog varva ner lite och bara ta det lite lugnt. Pojo är helt utsliten efter veckan och jag behöver också ta igen lite sömn så vi får sova i varv :)


Babykläder

Oiidesign har super fina kläder till bebisar. Kul med lite ovanliga och Neo skulle gärna vilja surra runder som en humla :)


Sko

Hittade denna skon på skotrend och den kostar bara 199:- skulle gärna vilja klicka hem dom men när ska jag använda dom? Super fin enligt mig iaf!


Redan fredag

Idag har jag skurat hela köket så lite har jag fått gjort. Ute så regnar det så det är inte så kul att gå ut tyvärr jag och anna som skulle köpa träningskort haha kanske ödet som säger att vi ska vara tjockisar :).

Igår hann jag med mycket.. renée och hennes barn kom hit sen träffa jag anna och så åkte vi till Mio sedan till Maxi och handlade lite så Neo kom inte i säng i vanlig tid men inte sov han längre för det utan var uppe med tuppen när pojo skulle till jobb och idag jobbar han enda till i natt alltså typ 17 timmar. Helt sjukt och tomt här hemma men det är bara att gilla läget ibland! Nä nu tror jag att Neo har somnat så nu ska jag också gå och vila.


Torsdag

Igår var jag och Neo ute och fika med Anna sen gick vi lite i stan köpte lite grejer till Neo som han behövde hans garderob ekar av vinterkläder så det måste köpas. Jag försöker övertala Pojo att åka till Ullared i helgen men förstår om han är trött. Vi brukar åka dit ca 3 gånger om året men detta året har det inte blivit av alls med tanke på Neo och så men nu kanske vi hade kunnat åka förbi min mamma på vägen så att hon hade kunnat passa honom ett par timmar :) Gick ju inte innan när jag ammade men nu är det ju slut med det!

Idag ska vi träffa Renée och hennes små Emilio och Leon var meningen att vi skulle till Öppna förskolan men det var utbildning där och jag kom också på att jag hade glömt ta ut bilbarnstolen ur bilen så vi får gå en promenad istället men det går bra det också.

Nytt

Igår åkte vi till H&M och denna fina ponchon/tröjan fick följa med hem plus ett par fina bruna höst skor till Neo


H&M

Alla som känner mig vet ju att jag är lite besatt utav hm.se och alla hm butiker kan bara inte hjälpa det men detta hade gärna fått flytta in hos mig. Börjar säljas inom dem närmaste veckorna.



Färgning

Just nu sitter jag med en färgning i håret kanske inte jättebra med tanke på att eksemet i hårbotten och i ansiktet kommit tillbaka men jag orkar inte gå omkring med en hårfärg som är varken ljus eller brun sen somnade Neo också så jag passar på medans jag kan.
Sedan ska jag göra lasange passar bra för det älskar Neo också. Det är så skönt nu när han börjar äta det vi äter mer och mer bara till att skippa saltet till han.

Tisdag

Igår skulle jag och Neo ut och gunga men han somnade innan han såg gungan så vi gick en långpromenad, alldeles för lång så när pojo ringde och sa att han var på väg hem fick han hämta upp oss hehe. Idag när jag och Neo vaknade hade pojo redan stuckit till jobb och jag kände att mina ögon var ihop tejpade och kliade brukar kännas så när man är tött som tusan men kollade mig i speglen och ögonen är helt svullna och röda. Undra vad det är för nått? Har tagit Neos babyolja i hela huvet haha hoppas det går bort för ikväll ska vi kolla på en lägenhet.

Idag måste jag ringa F-kassan igen och ändra mina dagar tycker det är jobbigt med såna samtal och en dagisplats har jag heller inte tagit itu med. Jag är bäst på att skjuta upp jobbiga måsten, tyvärr!

Ikväll är det Idol.. MISSA INTE! :)

Bilder från helgen

Neo älskar att äta rivna äpplen och det slutade såklart med att tallriken flög i golvet :)







sen fick han en massa nya strumpor som han nog gillade (åkte inte av en enda gång)







Igår var vi i parken och gungade, helst ska det gungas så högt som möjligt





Migrän och kål

Idag har jag lidit av en fruktansvärd  migrän jag trodde nästan jag skulle sprängas i tusen bitar så Pojo fick ta med Neo ut och jag fick sova i nästan tre timmar men det hjälpte inte. Just nu känns det lite bättre men det har varit jätte jobbigt har inte orkat göra någonting. Gick iallafall ut nu på kvällen för att vi skulle handla grekisk mat och då har dom slått igen.. såå typiskt! Jag älskade deras sovlaki, pommes och tzatsiki :( så vi tänkte vi skulle prova på en thai restaurang istället där vi aldrig ätit och aldrig kommer göra igen! Fy det var så äckligt att det inte gick att äta det var en massa krasse och groddar och skit i pojos mat och i min kyckling/röd curry var det bara det ingen bambu ingenting. Fast det stod en svensk gubbe i kassan så vi borde ju fattat man vill ju se en thailändare när man handlar thai.

Jaja nu sitter jag och äter rå vitkål jag fick ett huvud av pojos mamma så det är väl tänkt att jag ska stå och göra kåldolmar/pizzasallad eller något sådant avanserat men det har jag verkligen inte tid eller ork till (vet ej hur man gör) men det går hur bra som helst att bara skära och äta :)

Duktig

Gud vad trött jag har varit idag, på eftermiddagen trodde jag att jag skulle falla ihop, men det gjorde jag såklart inte! Imorse åkte vi till Väla sedan gick vi in på den nya Ikea där det var tusentals människor men vi kom nog vid rätt tidpunkt för det hade varit ännu mer precis när dom öppnade. Va iallafall inte lönt att handla något för köerna var fruktansvärda.
Sedan åkte pojo till jobb.. människan bara jobbar hela tiden och nu har han fått sitt tredje jobb. Vem i hela friden har 3 jobb??? Han går från det ena direkt till det andra. Jag måste nog ha världens bästa man som kämpar och sliter så för att vi ska kunna ha det bra.
Nu ska jag röja undan lite sen blir det väl någon film kanske!

Ps. hoppas du får jobbet mamma :)

RSS 2.0