Väggord

Hittade några fina väggord som jag hade kunnat tänka mig hos oss










Söndag

Det har varit en underbar och mysig helg och jag har inte kännt mig stressad eller trött. Igår gjorde jag kassler och potatisgratäng som blev helt okej, bad Pojo att handla grädde till gratängen efter han slutade jobba och vad kommer han hem med? 2 st packet gräddfil! Så det fick bli mjölk istället men det gick bra endån. Sedan tittade vi klart på Twilight Saga eclipse som förövrigt var jättespännande.

Idag tänkte jag städa och efter Pojo slutat ska vi titta på en lägenhet och handla lite. Nu ska jag hinna dricka kaffe, äta frukost och duscha innan Neo vaknar från sin sovstund.


Ny soffa

Igår köpte vi en divansoffa och jag är så glad. Nu fattas det bara ett soffbord och det är så svårt att hitta men det kommer det också någongång får ha vårt gammla sålänge. Nu ska vi till NetoNet som öppnat här idag och titta sen ska jag och Pojo tapetsera hos hans bror så det tar väl hela dagen.
Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Minna fick ju skjuta på det idag för jag dubbelbokade. Nu är jag lite stressad så jag får lägga i en växel.

Bild från förra veckan :)


Ny film smak

Ny vecka och nya tag. Imorgon ska jag och Minna till Väla och det ska bli skönt att gå i lugn och ro utan att någon stressar eller skriker :) sen väntar jag på mina paket som jag har beställt så jag hoppas dem kommer imorgon beställde skor och byxor till mig, lite grejer till Neo och gardiner. Måste verkligen ha skorna nuuu :) 

Igår började jag och Pojo se Twilight det är ju inte vår typ av film egentligen vi gillar inte fantasy men den var faktiskt jättebra så när han kommer hem från jobbet ikväll ska vi se nr 2 "New Moon" tror jag den heter, jag längtar redan måste få veta vad som händer haha.
Nu ska jag ta och städa upp efter virvel vinden Neo (inte lönt att städa när han är vaken) sedan smörja in mitt ansikte som fortfarande är fullt med eksem och se om det kommer nått på tv.


Såhär ser det ut när Neo leker allting ska ut ur tv bänken och fjärrkontrollen ska ligga under soffan







Busfrabriken

Igår var vi på Busfrabriken för första gången och Neo tyckte det var kul såklart speciellt bollhavet. Hans kusin tyckte dock inte det var lika kul :) fruktansvärt äcklig mat hade dem men annars var det faktiskt kul och Pojo blev som ett litet barn på nytt haha.


Neo och hans kusin



Neo blev helt vild :)



Neo och hans farbror och Marinella



Pappa och Neo




Kusin Dennis



Neo står numera stadigt och har tagit sina första två/tre steg :)


Jag vill..

Hittade allt detta fina på angelinas.se och jag vill ha allt. Kappan överst är helt klart min favorit.











My heart is yours..

Det har varit en seg dag idag mycket pga att jag har varit så trött och orkeslös. Känner mig väldigt irriterad på flera personer som lägger sig i vid helt fel tillfällen eller ringer när det passar dem.
Usch nej, jag är trött på folk som inte vill MITT bästa och inte kan förstå eller vill förstå. Så nu har det blivit så att jag drar mig undan allt för jag orkar inte riktigt med någonting. Jag skiter i det helt enkelt men ni kommer också stå där en dag.. hjälplösa eller i behov av en stöttande person (som ni gjort ett flertal gånger).. då gör jag samma sak.

Neo hoppade upp i soffan helt själv idag och jag blev helt chockad han når ju knappt upp med huvudet :) men han har hittat ett smart sätt att komma upp så när han väl kom på det gjorde han det hela kvällen.
Finaste lilla killen på hela jorden.. tur att det var vi som fick honom :) Han får mig att se meningen med livet och att allt är värt att kämpa för.


En inte så gammal Neo <3

RSS 2.0