Trött

Jag är så fruktansvärt trött idag när jag tänker efter har jag nog aldrig varit så trött. Så det har blivit nudlar till middag. Neo fick spagetti och köttfärssås (på burk) och sin älskade aprikos puré. Försöker så smått att sluta amma men det går åt skogen. Hur gör folk? Först kämpar man som en dåre för att det ska gå (2 mån) sen kämpar man som en annan dåre för att man ska sluta. Det är ett evigt kämpande detta men så länge Bobisen är nöjd får ju jag vara nöjd.

Annars så har Neo badat och jag skulle göra det själv vilket inte är det lättaste när han sprattlar med ben/händer och allt han har så han hann stoppa in hela tvättlappen i munnen som var full av skum och olja.. mums så kan det gå. Sen har vi inte gjort ett skit för att hans trötta mamma inte orkar göra något. Förstår inte hur dem hurtiga mammorna orkar springa med barnvagnen el gå milslånga runder i skogar och plocka svamp varje dag. Nej, jag är alldeles för trött för sånt blir max en promenad till kullagatan.

Nu väntar jag på att Pojisen ska sluta jobba så jag får min mat.. nudlar kan man ju inte kalla för mat man blir ju hungrig direkt efter typ. Nej, imorgon ska jag nog lyxa till det med pulvermos istället.

Önskan


Denna fina kappan till sängen vill jag ha. Lite för dyr tycker jag dock (för en kappa) så jag får väl göra det jag är sämst på.. spara!? Den hade blivit pricken över i:et till gardinerna :) från hm.se den också.

Väntar på gardiner



Dessa gardiner beställde jag på hm.se så nu väntar jag på paketet som förhoppningsvis kommer denna veckan. Har velat ha dem så länge de kommer bli superfint hos oss.

Från veckan som gått












Bilder från igår

Igår var det Eurovision och fel låt vann såklart! Så typiskt samma visa varenda år. Jag lagade mat iallafall och Neo somnade i soffan med oss.






Torsdag

Igår var vi i malmö jag fick köpt en massa billigt smink på marknaden det behövde jag verkligen unna mig. Är så trött idag efter gårdagen Anna vill nog aldrig åka någonstans med oss mer :)

Idag är det den andra semifinalen i eurovision jag är på hel spänn. Jag hoppas Sverige går vidare men det är nog på håret asså. Tyvärr så åkte ju Finland ut i tisdags, typiskt, hade velat att dom skulle varit med men ikväll ska det bli spännande.

Idag ska jag åka och handla sen blir det väl att jag städar upp här lite sen händer det inte mycket.

Neo 1 månad gammal


herregud

så dåliga låtar det är i denna semifinalen. Jag kan knappt hålla ögonen öppna längre.. jag blir så trött!

Ensam

Nu har jag egentid för att Neo sover och Pojo jobbar så ikväll ska jag göra sånt jag aldrig hinner göra.. klippa/fila/måla naglarna, smeta in mig i brun utan sol, noppa ögonbrynen mm. Kl 21.00 kommer den första semifinalen utav Eurovision så då ska jag vara klar med allt. Jag bara längtar såå mycket tills på lördag när finalen kommer då ska jag och pojo ha schlagerkväll, för en gång skull så jobbar han inte när det är final.

Imorgon ska vi åka till Malmö jag har lyckats övertala Pojo. Så det blir en runda på marknaden samt på Entre. Det ska bli kul om bara nu Neo håller sig lugn och inte får sina panik skrik :)



Bilder från idag

Älskar sin nya gåstol







Har precis badat och väntar på kvällsgröten




Man blir så trött av att äta




Monday

Dagen har bestått utav städning och handling som vilken annan dag som helst. Kollar på förkväll nu sen ska Neo äta gröt och nattas. Ikväll kommer Norska hollywoodfruar som man inte får missa.

Neos dag har bestått utav att hänga med mig såklart :) sen har han även kommit på att man kan röra sig med gåstolen dock har han inte förstått hur man tar sig framåt utan han kan bara gå bakåt :) Jag är så stolt! Plus att han kan sitta helt själv nu en bra stund tiden går sååå fort.




5 månader

Idag är Neo 5 månader gammal jag säger detta hela tiden men herregud vad tiden går fort. Idag ville lilleman somna halv nio efter mycket om och men. Han somnade redan i sin matstol ca två timmar innan han har varit så trött hela dagen idag.

Annars så har vi varit på Ikea och tittat på säng men hittade ingen. Sen har jag målat klart borden nu bara lackeringen kvar.

Man måste försöka njuta av tiden mer och uppskatta det man har. Det är värre att ha haft det och förlorat det än att aldrig har haft det alls.

Stress

Idag har jag varit runt i 1000 affärer håller på att måla om en massa saker och det tar ju betydligt längre tid än man tror. Sen har vi köpt en ny tv bänk idag som är super fin till ett super pris. Nu ska jag dra det andra lagret färg sen blir det film time.


Fredag

Idag fyller min mamma 45 år. Grattis till henne :) Hoppas hon har haft en underbardag synd att vi inte kunde komma men vi kommer snart och hälsar på! Saknar dem alla.

Nu har Neo nästan precis somnat han har varit jättegnällig tycker så synd om han. Har hosta som inte vill gå över och ögonen är röda och rinner lite. Om det inte blir bättre får vi åka till akuten med honom.. tycker så synd om han mitt lilla hjärta. Det gör så ont i en när man ser sin lilla bebis så. Hoppas han får sömn i natt och mår bättre imorgon.

Imorse var vi och hälsa på Pojos jobb lite i samma veva som vi va på familia. Sedan storhandlade vi och Pojo stack till jobb. Så då gick vi ner med Anna i stan och kollade runder. Sen har Neo suttit i min famn hela kvällen tills han somnade och nu sitter jag och väntar på Pojo ska komma hem.

Tänkte jag skulle åka till rusta imorgon för jag skulle fixa köket men det blir inget med det vill inte riskera att åka ut med Neo nu, bättre att han är hemma så det inte blir värre och kan sova när han vill imorgon.

Nervös

Just nu sitter jag på helspänn och känner mig jättenervös. Jag sitter i köket och vågar knappt röra en fena jag kan inte ens gå på toaletten. Är livrädd för att telefonen ska ringa eller att barnen utanför fönstret ska lägga av ett vrål.

Det är så att Neo somnade redan vid 5. Han har inte ens ätit sin gröt om han skulle vakna nu så är det kört.. verkligen kört. Det lilla livet är verkligen ett geni, om han vaknar nu så ser han att det är helt ljust ute och tror att jag har lurat honom i säng och då mina vänner blir han iiiiinte så glad han blir ursinnig på mig.

Så jag sitter här i köket i min ensamhet knäpptyst och väntar på att mörkret ska falla.

Torsdag

Röd dag idag ser ingen mening med detta när man är mammaledig enbart jobbigt för inga affärer är öppna. Ska se om vi kommer ut på en liten runda iallafall hade varit skönt att gå ut och gå lite.

Igår var jag och Pojo jätteduktiga han tvättade hela dagen och jag skurade spis och lådorna i köket, lagade mat och plockade undan. Sen skickade vi in lite papper till f-kassan som jag skjutit upp i sådärr 100 år. Jag hatar jobbiga måsten men det är så skönt när det är gjort. Hade behövt ringa sjukhuset också för att boka tid till min vaccination, är ju typ 15 år efter alla andra till att vaccinera mig mot röda hund. Sen behöver jag min förlossningsjournal också. Så det är vad jag ska göra idag.

Titta såå liten Neo var. Världens finaste son.. och man :) 


Måndag

Nu har jag städat ur och rensat både min garderob och Neos. Det har tagit 3 timmar och behövdes verkligen. Min mage mår mycket bättre idag så det är jätteskönt. Nu ska jag äta pommes, beasås och schnitzel. Äter nästan alltid det när Pojo jobbar för det är så smidigt och lätt att göra.
Har försökt få tag i Anna också för att höra om hon är sugen på en promenad men hon verkar upptagen eller så sover hon. Annars tänkte jag gå och handla sen städa lite och sen kommer Pojos föräldrar hit. Funderar på om jag ska göra köttfärspaj idag hittade ett enkelt recept nån hemsida igår får fundera lite till. Ha en bra dag!


Söndag

Idag har jag varit jätte trött och har så ont i magen. Kan det inte bara gå över? Har inte orkat laga någon mat iheller det blev sillmackor och sen kom Pojo hem med Max mat när han slutade så det var ju tur. Ska nog kolla på Wallander kl 21.00. Neo har fortfarande inte somnat och han har knappt sovit något på hela dagen.
Men imorgon är det ny dag, ny vecka och nya tag!

Skönt med fredag

Igår var jag och Renée ute och promenerade med barnen vi gick ner till norra hamnen och köpte chai latte som jag aldrig smakat innan men det var super gott nu kan jag inte tänka på något annat. Funderar på om jag ska be Pojo köra till espresso house efter han har slutat jobba och köpa en till mig. Dem har världens godaste marshmello cookies också :)
Sen gick vi hem till oss och jag lagade spagetti och köttfärssås.
Idag jobbar Pojo till typ 4 efter det ska vi åka och handla. Tänkte vi skulle äta fredagsmiddag idag som blir kött, potatissallad och grönsakssallad.
Har försökt få tag i Anna också men hon sover väl fortfarande vill ut och gå lite fast det ser ut att vara svinkallt ute. Men en runda på Söder kan man ju alltid gå.

Grannar

Vi har nog världens snällaste grannar. Igår kom mannen i familjen upp och knackade på och frågade om vi ville ha lite kläder till Neo.. Vem gör så när man inte känner varandra? Fick en snabb uppdatering iaf de är från Bosnien, mamman är hemma med barn, pappan jobbar på Stadium. Jättefina kläder var det bland annat en P.o.P overall, adidas ställ, puma skor, everest jacka. Nu har jag press på mig vad ska jag köpa till deras tre små barn?!  Vi sa iaf att dom får komma upp någon dag. Neo gillar ju barn eller han tycker om att titta på dem haha.

Bilder från veckan

Neo och hans kompis Kevin







Har lekt mycket med sin lekmatta



Promenad i Jordbodalen





Busar i sängen




Födelsedag 4:e maj

Igår fyllde Pojo 31 år så hans familj kom hit. Jag gjorde smörgåstårta och jordgubbstårta det var riktigt jobbigt tror aldrig att jag gör om det haha. Men det blev helt okej tyckte jag eller det blev faktiskt riktigt bra för en amatör :) Men jag tyckte inte det var värt det för jag var så trött och sliten när dem skulle komma haha.

frukost på sängen



Ljusen utblåsta



Vi hade alla tre blåa skjortor och svarta byxor dagen till ära







Smörgåstårtorna :)


Ny vecka

Vaknade kl 05.20 på ett strålande humör det händer inte så ofta. Känner mig extremt utvilad härligt! Idag ska jag deklarera i sista sekunden ska också till jordbodalen så Neo kan titta på lite getter, ankor eller vad de nu har för nått där. Ska storstäda, färga håret, handla och panta flaskor också :) och ikväll får Neo ta ett bad.

Imorgon fyller ju Pojolina år och det var meningen att jag skulle göra smörgåstårta och allt men som det ser ut just nu så får han nog nöja sig med en macka eller två. Nä nu får jag ta och börja dagen så det blir nått gjort här.

1: maj

Pigg är jag idag och snart kommer Melinda hit och hälsar på. Det var jätte längesen vi träffa henne så det blir kul. Har inte hunnit duscha än väntar på att Neo ska vakna från sin middagslur.

Igår var vi på Väla med Renée, Emilio och Leon det var ju rätt stimmigt kan man kalla det haha. Nästa gång håller vi oss nog inne istället :)


RSS 2.0