Söndag

Jaha då var midsommar över för iår, skönt måste jag säga. Helt underbart väder ute vi tog en promenad till Fenix konditori på förmiddagen och köpte baguetter som vi åt på Wiskängen i den underbara solen. Har nog tillochmed fått lite färg och Neo sussade gott i vagnen.

Nu slutar snart Pojo fotbollen så jag ska göra spagetti carbonara och bacon är super hungrig så jag hoppas han kommer snart. Sedan består väl resten utav dagen till att byta bajsblöjor och ge Neo föda.

Midsommar

Min mamma blev ju sjuk så vi kunde inte åka dit vill inte riskera att vi blir sjuka så vi åkte hem till pojos föräldrar istället och det var jätte trevligt. Blev förvånad att hon hade gjort en riktig svensk midsommar mat med sill, gräddfil, potatis och hela skiten :) Sedan bakade jag två jordgubbs tårtor men hjälp av min svägerska jordgubbsröran blev dock lite misslyckad hehe men tror ingen märkte det. Neo var vaken enda tills vi skulle åka hem vid elva tiden så han sov lite längre idag vilket var jätte skönt.

Så idag har jag bara plockat undan här hemma sedan har jag suttit i köksfönstret och solat, druckit kaffe och börjat läsa en bok, härligt. Anna frågade om vi skulle jogga imorse men då tyckte jag faktiskt att båtten var nådd någon gräns får man ju dra :) ingen jogging på midsommardagen tack så det blir imorgon istället.

Bra dag

Jag och Anna var ute och powerwalkade innan ingen liten bit kan jag meddela. Jag har ont i varenda kroppsdel, nerv och muskel. Över 10.000 steg tog vi men det var skönt endån så nu kan jag inte röra mig alls haha. När jag kom hem hade Pojo storstädat och Neo var nymatad och nu så tvättar han.. kan dagen bli bättre? nee tror inte det :)

Idag blir det tacos och soffliggande för min del. Så skönt!

BVC

Imorse var vi på Bvc på läkarundersökning och allt var prima med lillemannen. Han vägde 8700 g tror jag det var och var 70 cm lång så han hade växt 6 cm på en månad.. inte klokt så lång han har blivit. Sedan var vi på Maxi en runda och skaffade äntligen en självscanning hehe det var ju på tiden. När vi kom hem så tog vi med oss mat ut på vår innergård och satt i solen en stund.

Nu är jag så trött. Har inte hunnit duscha idag så man borde kanske göra det nu när Neo sover middag.

Fotbollskille

Denna söta VM dress från Molo vill jag ha till Neo funderar på om jag ska klicka hem den från babyshop.se.


Så fin låt


Fixaren

Det blev att jag frostade av frysen idag tar alltid längre tid än man tror men det är så skönt när det är gjort sedan bakade jag kladdkaka som blev extra super kladdig :) Och till middag blev det Stinas äckliga kyckling.
Neo sov bara ca en kvart på dagen idag så han somnade tidigt i Pojos famn så man fick gjort lite nu på kvällen.
Nu försöker jag varva ner lite innan jag ska gå och lägga mig för imorgon tänkte jag att vi skulle ha picknik eller kanske till Ikea, vi får se.

Söndag

Igår följde vi brölloppet hela dagen här hemma, det var så fint tyckte jag. Mer personligt än ett kungligt bröllopp brukar vara. Skönt att dom äntligen blev äkta makar så vi kan lämna det bakom oss.

Idag tänkte jag komma ut lite vet dock inte var men det ordnar sig. Har lite dålig fantasi idag så nu blir det lite koppar kaffe och snart en sen frukost och ikväll kanske jag gör min mammas goda mousakka.

Neo 6 månader





Här var Neo 1 dag gammal, kvar på BB.



Helt nykläckt liten Neo






Nu 6 månader efter busigare och livligare än någonsin :) 


Underbar fredag

Igår var jag och Neo i Pålsjö skog med Renée, Emilio och Leon det var så skönt att bara gå runt och sen sitta och fika mitt i skogen. Det händer ju inte varje dag men något man definitivt måste göra oftare. Sen kom vi på den briljanta idén att Renée skulle köra oss hem så Pojo slapp hämta oss, så in med all skiten i bilen och då kommer vi smarthuvuden på att vi glömt att vagnen skulle ju också få plats haha så Pojo fick komma endån.

Idag ska vi grilla hos tessan, tobbe, simon och kevin blir nog trevligt. Jag är verkligen less på att bara sitta inne så nu när det är fint väder måste jag vara ute hela tiden roligare för Neosen också.
Nä nu ska jag kliva ur pyjamasen för tessan kommer snart förbi.
Och Anna när ska vi börja träna? :)

Tisdag

Idag har vi varit på Väla och tittat runder lite och Neo fick världens finaste kläder :) Sedan somnade han i min famn så jag fick bära runder på honom genom hela Väla. Kramp i armarna. Sedan var vi på Maxi och handlade det ekade innan i vår kyl så det behövdes verkligen. När vi kom hem var vi utsvultna så det blev kyckling och potatissallad, supergott.

Nu har Neo somnat och Pojo tittar på VM och jag är trött såklart men endån rastlös. Konstigt man kan känna så! När fotbollen är slut ska vi kolla på den nya Wallander-Indrivaren hoppas den är bra lär väl somna efter fem minuter endån.

Bankomaten slukade Pojos bankomatkort idag på Väla (vår vanliga tur).. så vi fick åka hem och överföra pengar till mitt konto och åka tillbaka igen jag var så rasande men men nu är det löst. Sedan glömde jag ladda mobilen så ni som undrar varför jag inte ringer eller skickar sms så vet ni. Glömde också hämta ut min förlossningsjournal som jag skulle ha gjort idag samt skicka in papper till F-kassan som måste vara inne nu. Jag börjar nog bli senil.

Bilder från igår

Jag och Neo var bara hemma igår när regnet öste ner nu kan han sitta ordentligt :)









Såhär somnar Neo varje dag, benen måste vara utanför sängen


Förra helgen hos min mamma

Var på besök hos mamma förra helgen var så skönt att komma bort lite att det var jättefint väder gjorde ju såklart saken bättre. Tyvärr kom inte alla mina syskon med på bilderna men dom är lika värdefulla för det :)
























Fredag

Det är fredag och superfint väder ute. Vad har jag gjort idag då? Joo.. strukit gardinerna som jag fick hem från hm i  över 4 timmar!!!! Visste inte att man kunde få muskelvärk av att stryka men det kan man. Men nu är dem raka och fina väntar bara på Pojo så han kan hjälpa mig hänga upp de för det går inte att göra det själv.

Imorgon ska vi iallafall ut och ha picknik eller nått, längtar redan. Pojo är ledig heeeela helgen.. så skönt får jag lite avlastning. Känner mig totalt utsliten och lider av sömnbrist efter veckor (månader) av för lite sömn. Endån fick jag sovmorgon idag till kl 7 men det hjälpte inte.

Nu ska jag ta och underhålla en rastlös liten bebis som ylar för fullt.

Onsdag

Idag har vi haft en riktigt storstädning plus att vi har tvättat nu är vi helt slut här hemma. Sedan fick vi besök av pojo föräldrar och efter det gick vi ner en runda till söder jag skulle hämta ut Neos 6 månaders present som han fick från Libero och så handlade vi på OJ.
Nu har vi precis ätit tacos jag åt nog lite för mycket blir lätt så när man är jättehungrig så nu ska Neo få sin gröt och mjölk och sedan ska han nanna.
Skönt att det har varit så fint väder ute idag hoppas på det imorgon också.

Tisdag

Idag tittade vi på Efter Tio



Det tyckte Neo var roligt :)



Nu har han kommit ur sin pyjamas och sitter och spelar musik för mig




Morsdag

Detta fina ljus fick jag på morsdag av Neo och Pojo


Långklänning

I sommar vill jag ha en ljus långklänning har inte hittat någon speciell i nån affär men de här kan jag tänka mig från shopbop.com.


RSS 2.0