Karma

Jag har mått så dåligt pga alla jobbiga saker den senaste tiden så i söndags bestämde jag mig för att nu får det vara nog.. Jag måste shoppa för pengar jag inte har för att det ska kännas liiite bättre!
Sagt och gjort bestämde jag detta i min hjärna när Pojo kommer och säger att han ska spela fotboll, typiskt ingen Väla!!! Arg som ett bi blev jag.
Jaja måndagen kom pojo stack till jobb och jag ringer Anna och lyckas övertala henne att följa med till stan. In i duschen, på med masken, mat och kläder till Neo och Anna kommer hit när jag kommer på att vagnen är i bilen! F-N säger jag bara. Tar fram Neos combivagn som jag aldrig använder och märker att "spännet" som gör så att Neo sitter fast inte finns där. Ringer Pojo som säger att den låg i bilen ett tag och han har tagit upp den därifrån. Jag vänder upp och ner på hela lägenheten utan resultat. Jaha fast igen! Pojo lovar att imorgon ska jag få åka till Väla och handla vad jag vill för han är ju ledig. Imorse vaknade jag upp som en sol glad och pigg äter god frukost och hoppar in i duschen samtidigt som jag hör telefonen ringa. Pojo har fått nytt jobb och ska börja jobba idag från 14-22.

Detta måste vara ödet! Jag ska sitta här inlåst och må dåligt och spara pengar som jag inte har!

Gammalt

Hittade två stycken gamla bilder på mig och pojo på min mejl när jag rensade den. Vi hade precis träffats så små vi ser ut haha.

 

Filmtajm

Nu tar jag fredag och försöker glömma alla problem tills imorgon iallafall. Vi var ute och promenerade en runda och hyrde två filmer Frozen kizz och En galen natt så det blir en av dem ikväll och Neo somnade sött i vagnen så nu ska jag flytta över honom till sängen.

Imorgon bitti är det frukost hos svärisarna sedan ska vi ta en liten runda på bjuvsfestivalen och kvällen består utav tvättning.

riktigt jobbigt

Det har varit en jobbig dag idag. Mycket ringande hit och dit speciellt till F-kassan. Tydligen har det blivit ett missförstånd så jag ska inte vara mammaledig så länge som jag trodde utan går tillbaka till jobbet redan i oktober och det känns inte alls kul. Jag har suttit i telefon hela dagen och försökt lösa det så nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Jag skulle inte börjat förrän i januari var det tänkt då har Neo precis fyllt ett år och sedan skulle Pojo ta sina 60 pappadagar efter det skulle han börjat på dagis.....Åhh jag orkar ingenting mer!!!!!!!!

Sedan skulle vi ta och sälja bilen och köpa en annan men bilfirman försöker lura i oss en massa konstiga avtal bla ville dom att vi skulle skriva på ett kontrakt på ett lån på 100.000 som skulle gå till deras bilfirma.. kontraktet fick vi inte ens se och på avstånd när jag försökte titta var det i så små bokstäver så det gick inte ens och läsa.. helt sinnessjuk vad dom försöker bluffa för att tjäna pengar.

Idag vill jag bara sticka huvudet i sanden och försöka njuta av min mammaledighet och inte oroa mig hela tiden!

Beställt

Denna jackan åkte ner i varukorgen imorse (och lite annat :) som jag har väntat på att den ska komma in på Hm.s hemsida snart är den äntligen min hihi.



299 :- kostar den och med rabattkoden 8876 får man 25 % rabatt så ca 230 riksdaler går den på!

Vårt "nya" kök

Ja det känns nästan som nytt. Lite missar här och där men vad gör det i världen. Jag är iallafall nöjd och Pojo också och det är ju huvudsaken. Vi tröttnade för längesen på våra vita väggar och nu känns det mycket mer hemtrevligare. 


Ny tapet

Vi fick ett ryck idag och åkte och köpte tapeter så nu har vi en fondvägg i köket. Varken jag eller Pojo har tapetserat förr och det var mönsterpassning så jag är väldigt nöjd med vårt arbete idag. Ca 7 timmar tog det oss att få upp 4 ½ längder haha men det var det värt. Slänger in en bild imorgon för nu är jag så trött så jag ska gå och slänga mig i sängen.


Kräftfest 21/8

Vi har haft en jättemysig helg hos min mamma med massor av god mat och trevligt sällskap. Så gott med kräftor :)



God mat!!!



Armbrytning 1



Armbrytning 2


Ralf och Neo


Jag och Cilla


Jörgen, min lillebror Melvin, Pojo och min äldsta lillebror Kim


allvarliga :)


Cillas dotter Kornelia, Ralf och Neo


Nu blir Jörgen trött på mitt fotande och Melvin tror det är skolfoto :)


Svåger :)


Min söta lillasyster Alice


Neo håller sig till gröten


Tre musketörerna


Mitt söta grötmonster


Mamma börjar ta foto


Cilla, Kornelia & Neo som river sönder duken


2 av mina bröder och jag


Cissi


Min lillebror William, Kornelia och bror Kim


Mamma och Neo


Pojo, Mamsen och Neo..


Trötta föräldrar :)


<3


Fredaaag!

Har varit på vårdcentralen fick lite olika salvor och det ska bli bättre inom 3 veckor. Suck! Hoppas kliandet går över bara för snart har jag ingen hud kvar.

Ska börja packa nu för vi åker till min mamma kommer hem på söndag tror jag. Hon har fixat en kräftfest imorgon för familj och vänner så det ska bli kul. Får se om jag hinner uppdatera något här.


Ingen bra dag

Neo följer inte sin kurva eller kurvan överhuvudtaget han väger alldeles för lite och så har han fått svamp efter sin pencilinkur, jag har fått utslag över hela armarna och i hela huvudet plus att jag har börjat tappa hår, vi ska sälja bilen, sen får jag för mig att göra pannkakor som jag alltid misslyckas med och det gör jag såklart återigen och där mitt i pannkakssmeten brister mitt tålamod.

Detta är inte okej!

Imorgonbitti bosätter jag mig på vårdcentralen!!!

bvc

Kl 10.00 ska vi vara på bvc för BOEL test ska bli så spännande att se vad han väger osv. sist vägde han 8750 och det var ca 2 månader sen. Neos barnmorska är jättesnäll vi gillar henne jättemycket det är så skönt. Nu ska jag hoppa in i duschen så vi inte kommer för sent :)

8 månader

Idag är lille Neo 8 månader gammal fy vad tiden tickar iväg det känns som om han precis föddes och var så liten och späd.


Neo 8 mån i magen



Neo 3 veckor



Neo 1 månad



Neo 2 månader



Neo 3 månader



Neo 4 månader



Neo 5 månader



Neo 6 månader



Neo 7 månader



och idag 8 månader ung..





Onsdag

Ja, jag ska snart in och duscha något som jag har prioterat bort idag. Neos farmor och farfar med kusin har varit på besök idag och Anna kom förbi en liten runda jag har inte ens varit ute idag bros lite på vädret dock. Inte så kul att gå ut i ösregn men lär få göra det sen endån "måste" ner till söderpunkten och så ska jag hämta mina leggings hos Anna (har inte blivit av innan) och så ska jag hjälpa henne fylla i lite papper.
Nä nu får jag slänga in mig i duschen annars lär det aldrig bli av!


Tatuering

Han klarade det :)










Meckar med bilen

Detta är vad Neo har sysselsatt sig med idag, tror han kommer bli bilmekanier i framtiden?!




tisdag

Idag ska Pojo tatuera sig hans första tatuering :) Tror det kommer bli jättefint hoppas han inte svimmar haha. Visar bild sen om han inte bangar ut :P Men jag har sagt till honom att om jag klarar av att föda då klarar han av en liten tatuering.
Tråkigt väder ute idag men det blir väl någon promenad sedan ska jag hämta mina leggings hos Anna som har kommit sen får vi se om vi åker ut någonstans idag också.
I helgen åker vi och hälsar på min mamma jag har saknat mina syskon som har varit i Finland hela sommaren det ska bli så kul och träffa alla. Hoppas vi hinner träffa min mormor och morfar också.


Sov bort loppisen

Vi var ute på förmiddagen och promenerade för att få Bobisen att somna och det fungerade utmärkt, såklart. När vi kom hem var det meningen att vi skulle iväg till loppisen men jag somnade rätt upp och ner fy vad trött jag var. Så nu ligger Pojo och sover hehe vilken semester han har :)
Vi får väl ta och städa idag sen gå ut en runda vi sju-halv åtta när Neo ska sova. Ikväll ska vi ge oss på att se Mystic river för tredje kvällen i rad den verkar jättebra men att titta på film i sängen är ett riktigt sömnpiller. Jaja mycket sömn här nu men så är det vissa perioder.


Sova en hel natt?

Sitter och dricker mitt morgonkaffe för att kunna vakna till liv :) Neo vaknade vid tre i natt och ville inte somna om. Pojo har börjat skaka hela hans säng tills han somnar om men det tar sin tid, grannen måste undra vad vi håller på med om nätterna det är ju inte ljudlöst om man säger så. Går ju inte att hålla på som exorsisten varje natt. Vi har provat allt för att få honom att sova en hel natt han är 8 mån på torsdag och jag har redan börjat med 8 mån gröt och välling för bättre mättnad och sömn men icke! Och att sova mindre på dagen är uteslutet för killen sover knappt (max en timme under dagen). Någon som har nått tips för en natts sömn? :)

Bästa sovmorgonen!

Värsta loppisen någonsin.. jag har huvudvärk, folk och bilar precis överallt, vattenpölar, Neo som slänger saker ur vagnen hela tiden och ingen gungstol så långt ögat nådde. Kom hem med en liten radio till köket iallafall. Sen var vi på Väla köpte tre tröjor till mig sen handlade vi lite mat så nu är jag totalt slut hehe det behövs inte mycket. Pojo är iväg och spelar fotboll sen ska han laga middag. Han hittade något recept i tidningen imorse och sa att han behövde handla ingredienser till biffarna :) sen var han uppe kl 7 och tvättade och va med Neo så jag blev ju lite chockad imorse när de väkte mig. Otroligt skönt att vakna upp på det viset måste jag säga.


loppis

Jag är trött som tusan idag men jag har inte hunnit dricka någon kaffe så det är väl det. Snart ska vi på loppis sen får vi väl hitta på något annat också. Imorgon blir det en annan loppis här på söder sen på måndag är det den vanliga loppisen haha ja jag har ju inte hittat min gungstol än! Sen måste jag köpa nya strumpor till Neo för helt plötsligt har nästan alla blivit för små och jag tyckte endån jag köpte i alla möjliga storlekar när jag var gravid.

Jaja, nu är pojo och neo iväg och handlar och pojo har vaknat på fel sida idag så jag hoppas det rättar ut sig snart hehe. Tycker det är dags för honom att börja dricka kaffe för jag hade nog inte kunnat gå upp så tidigt om jag inte hade druckit en kopp iallafall.

Vitrin

Såhär ser mitt exakt på pricken vita dröm vitrinskåp ut om någon vill skänka tar jag emot med öppna armar


Handlat

Igår var jag och neo i stan med anna vi kollade mest på inredningsaker och hittade så mycket fint som jag vill ha. Men sparsam som jag är köpte jag inget sen bjöd anna mig på kebabrulle som vi tog med hem hit och åt och sen hann jag städa undan och bädda sängen när hon tittade till neo. Sen hittade Slösa ett sängbord på blocket som hon ville ha som pojo fick åka och hämta efter jobbet :) jättefint var det.

Imorse drog vi iväg och storhandlade det är så skönt att ha det gjort nu och så åkte pojo till jobb för att jobba sista dagen innan semestern SKÖNT! Nu ska jag försöka lägga neo som bara skriker och jag är själv jättetrött så jag ska faktiskt försöka vila jag med.


inredning

idag har jag kollat runder efter inredning och kommit fram till att jag måste ha en massa nya saker. jag vill ha en massa vita möbler så nu ska jag åka runder på loppisar och hitta min gungstol och fågelbur.














Stora pojken

Busungen har börjat ställa sig upp överallt och drar ner allting han ser
bilderna är från igår











7/8-2010

Såhär fin var Neo i lördags när han skulle på sin kompis dop


onsdag

Det blev ingen sovmorgon för min del idag vaknade halv sju när neo började skrika och trodde vi hade försovit oss till tvätten men jag var hur pigg som helst efter en kopp kaffe så medans pojo tvättade så hann jag skura toaletten, städa, dammsuga, diska, göra frukost, mata neo 2 ggr, hänga upp tvätt och vika, hänga upp gardiner så jag har minnsan varit effektiv idag och kl är inte ens elva :)

Idag tänkte jag gå ut på en promenad om det inte börjar regna igen och hoppas att anna panna följer med annars går jag nog ner till grannen för något vill jag göra.


Promenix

Vi har blivit duktiga här hemma kan jag meddela. Varje morgon går vi ut på en långpromenad fast nu har vi ju bara gjort detta i några dagar och vissa dagar har jag inte riktigt orkat så då har pojo och neo gått själva men det jag vill komma till är att det är jätte skönt. Neo brukar somna efter typ 20 min så han tycker nog också om det sen får man ju röra på sig lite också och det är ju aldrig fel. Imorgon blir det nog ingen promenad för pojo ska tvätta kl 7 (och jag ska sova) men på fredag är det "semester" för honom så då tar vi tag i det igen.

Idag så ringde anna och frågade om jag ville beställa något från en hemsida som heter mandeldesign.se så vi kunde dela på frakten. Klart jag vill (dum fråga) hehe. Jag och Anna fungerar på exakt samma sätt vi älskar fakturor för då skjuter man upp problemet sen när fakturan väl kommer känns det inte alls lika jobbigt att betala än vad det gör i en affär för då är det ju en räkning som man MÅSTE betala. Sedan är det ju jättebra att man kan ju i princip köpa kläder när man inte har några pengar alls. Sen är det också bra att anna vet vad jag vill ha och vad jag gillar för kläder vi har fått rätt så lika smak de senaste året faktiskt och det är ju positivt :)

ps. fakturorna ska komma efter ca 30 dagar då känns det inte alls jobbigt. Mer fakturor i riket!!!!


fredag

Idag ska jag baka vaniljbullar (sockerbullar) det har jag aldrig gjort förr så pojo och neo är och handlar alla ingridienser som jag saknade. Hoppas jag nu lyckas haha. Igår hade vi fullt upp först till Väla sen till pojos mamma och åt tårta sen blev vi bjödna på pizza på pizzerian i Billesholm sen hem till våra grannar och åt tårta igen sen var kl helt plötsligt halv tio på kvällen. Vissa dagar går så snabbt speciellt när man håller igång.
Så idag blir det en bulldag ska baka något annat också men vet inte vad än sen måste jag tvätta lite för imorgon är det dop.


torsdag

Idag ska vi hem till pojos mamma för hon fyller år men innan dess ska vi inom bjuv för jag ska lämna in papper till en lägenhet vi har sök. Det enda som är bra med den lägenheten är att den har trädgård annars känns dt inte alls bra, okej nu har jag inte sett den men att jag ska bo i bjuv känns så konstigt. Vet inte vad jag ska göra där! Jaja vi får se nu ska jag fortsätta med maten det blir spagetti, köttbullar och cepavcip (haha stavning?)

Onsdag

Trött idag som vanligt :) Har varit samma natt som vanligt. Åh vad jag längtar tills lillemannen börjar sova en hel natt och man känner sig utvilad. Har inte gjort något speciellt idag har hunnit städa, ätit frukost, lagat mat.. typ det. Vi såg "I skuggan av värmen igår" bra film men hemsk endån rekomenderar att ni ser den iallafall. Den var verklighetsbaserad och handlar om en tjej som är väktare men samtidigt är hon heroin missbrukare. Fruktansvärt att se och svårt att förstå att vissa lever så.
Jag hade tänkt gå ut och gå med Neo men Pojo glömde ta ut vagnen ur bilen när han skulle till jobb och jag blev så klart förbannad vem hade inte blivit det? Hur fint väder som helst ute. Har en annan vagn men det är ingen sele på den så jag är rädd för att Neo hoppar ut.

tisdag

Hade en likadan natt som jag brukar ha nuförtiden med Neo. Vaknar, skriker, vaknar, skriker så håller det på tillslut somnade vi båda vid typ 3-4 sen var det bara att gå upp vanlig tid igen den lille pojken sover inte längre baraför det. Sen ville Pojo inte ge mig någon sovmorgon så jag var förbannad, som tur var ringde min granne och frågade om jag ville komma ner och dricka kaffe så jag lämnade Neo med Pojo och gick ner till henne nån timme. Sen träffa jag Anna och vi gick till Söder och titta runder. Jag skulle ha tyg till stolsdynorna men hittade inget passande. Skönt att få träffa lite folk iallafall speciellt efter en sånn morgon.
Nu sover lillemannen iallafall efter två timmars skrik i sträck.. så jag är så fruktansvärt trött så det går inte att beskriva i ord. Men jag måste plocka undan allaleksaker och diska sedan ska jag nog lägga mig.

RSS 2.0